Rák csillagjegy: mire számíthatnak a rákban születettek ezen a nyáron?

A június 22. és július 22-e között születettek a Rák csillagjegy képviselői. Víz elemű zodiákus, bolygója a Hold, aminek állapotára nagyon érzékenyen reagálnak. Alapvető létállapota a védekezés. Családközpontú, érzékeny, intuitív személyiség, aki szinte mindenre képes szeretteiért. Vajon ez a nyár mit hoz számára?

Hazai hónap!

A július a Rák hónapja! Nem csoda, ha 2021-ben ez az időszak egy nagy adag energiával látja el szülöttjeit! Az energiatöbblettel azonban tudni kell bánni!

Használja fel a megnövekedett erőkapacitását kitűzött céljai megvalósítására! A szükséges információk, tudás most elérhetővé válnak, csak kérdezzen bátran akár embertársaitól, akár a sorstól!

A friss energiák magabiztosabbá, így vállalkozóbbá is teszik. Ha lehetőség adódik egy felelősségteljesebb munkakör, vállalja el bátran! Bár általában nem egy vezető egyéniség, itt az idő, és az energia, hogy kipróbálja magát! A magabiztosság háromnegyed siker, a bizonytalanság, túlságos óvatosság negyed kudarc. Bízzon magában és képességeiben! Kicsit maradjon tovább kibújva a páncéljából, hogy élvezhesse a siker örömét, mások elismerését!

A kreatív gondolatokat is könnyebben be fogja tudni fogadni, ami munkahelyén előremenetelt, de legalábbis komoly elismerést fog eredményezni.

Ügyeljen arra, hogy ne bízza túlságosan el magát, mert akkor egy esetleges kisebb, negatív hangvételű megjegyzés is komoly sérüléseket okozhat, amik hosszú távra húzhatják vissza páncéljába.

Olthatalan tudásszomj!

Tudásvágya fokozott lesz. A plusz információk nagy mértékű intellektuális fejlődést generálnak, mely környezete csodálatát, így kollégáinak és vezetőjének elismerését is kivívja. Ez még inkább megszilárdíthatja a Rák csillagjegyűek önbizalmát, melyre nagy szüksége van az érvényesüléshez. Tapasztalja meg most, mennyivel egyszerűbb, és hatékonyabb, ha van egy egészséges önbizalma, s törekedjen megtartani, de legalábbis felidézni az év hátralévő részében is!

A magánéletet illető újszerű meglátásokat, terveket jegyezze fel mindenképp, mert ezek nagyon hasznosak, és előre fogják vinni. Viszont mindennek megvan a maga ideje: az új elgondolásokat ütemezze, hogy amikor belefér idejébe, akkor teljes erőbedobással valósíthassa meg azokat!

Figyeljen egészségére!

A sok támogató energia ellenére, szervezetére kicsit több figyelmet kell fordítania. Mind fizikálisan, mind szellemileg talán kicsit megfáradt az előző félévben, s egy kis pihenésre vágyik. Azért, hogy ehhez ne kelljen teljesen kidőlnie, és táppénzre mennie, kezdje el időben immunrendszerének erősítését! Pihenjen aktívan, járja a természetet, figyeljen oda étkezésre, hogy megfelelő legyen a vitamin-, ásványianyag bevitele! Tartsa szem előtt, hogy ezek az anyagok a táplálékkal elfogyasztva tudnak a leghatékonyabban hasznosulni. Továbbá figyeljen bőrére, mert hajlamos lehet a lepirulásra!

Kapcsolatok

Szívesen töltenek időt a Rákokkal szeretteik, barátaik, mert empatikus hallgatóságra találnak bennük. A Rák partnere különösen hálás lesz a megnövekedett figyelemért.

Tartsa magát a “Kevesebb néha több!”-elvhez! Nagyfokú kedvessége, önzetlensége egyesekben ellenkező hatást válthat ki.

Többet ésszel, mint…

Intuitív személyiségként jók a megérzései, mégis most tanácsosabb lesz, az intellektusát is jobban bevonni döntéshozatalaiba! A máskor szinte hibátlan megérzései most kissé ködösebbek, s több külső hatástól befolyásoltak lehetnek, amik torzíthatják az üzenet tartalmát.

Sok boldogságot, kiváló egészséget, pozitív gondolatokat, nagyszerű élményeket kívánunk az összes Rák jegyben születettnek! A fentieket figyelembe véve mind a születésnapi ünneplés, mind a nyár a siker jegyében fog telni! Ha mégis bizonytalanság, kérdés merülne fel, az EZO TV jósai készséggel állnak a rendelkezésükre egész évben!