Szükség van csomagtértálcára?

Nehéz fenntartani a tisztaságot és a rendet az autó csomagtartójában, ha nincs benne csomagtértálca. Éppen ezért, ha gyakran használjuk az autó csomagtartóját, előbb, vagy utóbb, gondoskodni kell az eredeti burkolat védelméről.

Nagyon szép és dekoratív csomagtartó szőnyegeket kínálnak a gyártók.

Ha autóval megyünk vásárolni – márpedig avval megyünk, mert miért kellene cipekednünk, ha van autónk – a csomagtartóba tesszük a pakkokat. Élelmiszereket, gyümölcsöket, zöldségeket, húst és halat, egyszóval mindent.

Ahogy hazaérünk halkan Murphy-t  és felmenőit vesszük a szánkra.

A hús leve szép nagy foltot varázsolt a gyönyörű textilszőnyegre, amely természetesen azonnal beszívódik. Ennek eredményeként kellemetlen szag kezd el terjengeni már az utastérben is.

Belátjuk hamar, hogy a legpraktikusabb a gumi csomagtértálca

A gumi csomagtértálca nem engedi a nedvességbejutását a csomagtartóba, könnyen lemosható, bármilyen mosószerrel tisztítható és gyorsan szárítható. A csomagtértálca legfontosabb tulajdonsága azonban a speciális védőoldalak jelenléte.

Figyeljünk a minőségre

A jó minőségű gumi ellenáll a szélsőséges hőmérsékleti viszonyoknak, nem változtatja meg szilárdsági jellemzőit. Télen nem töredezik meg, nyáron pedig nem „olvad”meg, ezért ezeket a csomagtértálcákat évekig használhatjuk.

Univerzális vagy méretpontos csomagtértálca?

Az univerzális modellek soha nem fedik le pontosan az autó csomagtartóját.  Gyakran olcsóbbak, de érdemesebb „testre szabott” modellt választanunk.

Méretpontos csomagtértálca

A méretpontos csomagtértálca alakja pontosan megegyezik a csomagtartó padlójának kialakításával, magas oldalakkal kombinálva hatékonyan megvédi a padlót a nedvességtől, portól, apró hulladékoktól és szivárgásoktól. Tehát, ha gyermekünk éppen csirkefalatkákat csipeget, aminek darabkái természetesen a csomagtartóban landolnak, biztos nem fog beszorulva illatozni a csomagtartó résében.

A csomagtértálca csúszásgátló hatása a teljes felületen érvényesül, nem engedi, hogy a szállított rakomány menet közben mozogjon.

A csomagtér tisztaságának fenntartása sokkal könnyebb méretpontos csomagtértálca választásával.  A karbantartáshoz csak forró vízre, esetleg mosószerre van szükség.

Ne feledjük, bármely termék garanciája a jó minőség és tartósság jele.