Alapvető fürdőszobai kiegészítő a fali szappanadagoló

A fürdőszoba berendezése sokszor nagy fejtörést okoz, főleg, ha a helység alapterülete is kicsi. Egy kis kreativitással meglepően komfortossá tehetjük a fürdőszobánkat, azonban van néhány részlet, amire oda kell figyelnünk. Ez például mindjárt abban nyilvánul meg, hogy csak azokat tároljuk a fürdőszobában, amire tényleg szükségünk van.

A kicsi alapterületű fürdőszobák esetében a felfele terjeszkedés elve érvényesül. A különféle fürdőszoba kiegészítők pedig nagyban meghatározzák a helyiség hangulatát, ezért érdemes azokat gondosan megválogatni. Ezt sose tévesszük szem elől, legyen szó kicsi vagy nagy, nélkülözhetetlen vagy díszítő célú berendezésekről. Elsőként mindjárt említhetünk is egy nélkülözhetetlen fürdőszoba kiegészítőt, mégpedig a fali szappanadagolót. A fali szappanadagoló ugyanis higiénia szempontból nagyon praktikus, no meg hasznos eszköz is, hiszen pontosan annyi szappant képes adagolni, amennyire szükség van egy kézmosás során. A használatával a kagyló körüli szappanmaradványok, a szétázott szappan látványa is elkerülhető.

A fali szappanadagoló mellett egy másik igazán hasznos fürdőszoba kiegészítő a törülközőtartó rács. Egy fürdőszobában nagy valószínűséggel szükség van valamilyen, a törülközők felakasztására és szárítására alkalmas eszközre. A lehető legideálisabb megoldás a fűtött törülközőtartó rács, amely gyors szárítást tesz lehetővé. A rács stílusát igazítsuk a helyiség hangulatához, de az egyszerű formájú rácsok igazán kellemes látványt nyújtanak a fürdőszobában.