Rejtőzzön el a világ elől a vadregényes Fadd-Domboriban lévő Donautica Hotelben!

Már tervezgeti a nyaralást, amikor kikapcsolja a telefont, és nyakig merül a hűs habokba? Egy hosszú hétvégére készül kedvesével? Fadd-Dombori üdülőterülete a Duna tizenkét kilométer hosszú holtága mellett fekszik, ahol a természet közelsége a Donautica Hotelt és környezetét csodálatosan békés hellyé varázsolja. Tökéletes rejtekhely a négycsillagos, superior minősítésű szállodakomplexum a Holt-Duna mellett, ahol a nyugalmat és csendet csak a madárcsicsergés zavarja meg.

Egyedileg berendezett szobákkal várja a Donautica

Ha azzal a szándékkal keres szállást, hogy meglepje párját, ha kikapcsolódna vagy zavartalan nyugalomra vágyik, a Donautica egyedi dizájnú szobái, a romantikus kis bungalók, vagy egy privát villa közül választhat.

A Donautica Hotel és Étterem szobáinak berendezését és belső dizájnját a természet közelsége ihlette. A szobák egy része a békés zöld ligetekre néz, míg az épület másik oldalán lévő szálláshelyek ablakai a vízparti zöldövezetre és a holtág csendes vizére nyújtanak kitekintést.

A tizenegy szoba letisztult színvilágával és modern felszereléssel várja vendégeit. A légkondicionált helyiségekben elektromos redőny, síkképernyős televízió, széf és minibár szolgálja a vendégek kényelmét.

Töltsön egy hétvégét a Szitakötő vagy Szellő szobában luxus körülmények között, teljes harmóniában a természettel! Válassza a Nomád szobával a puritán pompát vagy bújjon el a világ elől kedvesével a Nádas szobában. Szeret vitorlázni? Nemcsak a Holt-Dunán, de a Vitorla szobában is egy hajón érezheti magát. Míg a Madárles szobából akár a partszakasz vízimadarait is megfigyelheti, a Víztükör szoba faltól falig tartó ablakaiból a lemenő nap sugaraiban is gyönyörködhet. Párja imádja a sportot? Szálljanak meg a SUP vagy Bringa szobák valamelyikében!

Romantikus bungalók vagy privát villa?

Romantikázni szeretne? A hat vízparti bungaló bármelyikében megteheti. A kedves kis házak ablakai a vízre néznek, így akár a ház előtt ücsörögve, a stégen sétálva láthatja a környék éjszakai fényeit esténként, miközben a víz csobogását hallgatja.

A házikók kétszintesek, az alsó szinten a felszerelt konyha, fürdő és vidám berendezésű nappali található, fent pedig a hálófülke. Összesen hat személy szállásolható el a klimatizált, redőnyös, LED-tévével felszerelt szuper kényelmes épületekben.

Amennyiben valóban teljes nyugalom a cél, a Villa Donau a jó választás. Regényes környezetben töltheti nyaralását, a privát kerttel és partszakasszal rendelkező nyugodt villában. A házban három hálószoba, nappali és berendezett konyha várja a vendégeket, így családok és baráti társaságok is élvezhetik kényelmét. A nyaralóban légkondicionáló berendezés működik, valamint mosogatógép és mikrohullámú sütő is hozzájárul, hogy a vendégek otthon érezzék magukat. A Hotel szolgáltatásait természetesen a villa és a bungalók lakói is igénybe vehetik.

Fenséges ételek és borok

Koronázza meg a párjával töltött estéket az étterem séfje által elkészített pompás vacsorával és zamatos vörösborral, amit akár szobájuk teraszán is elfogyaszthatnak.

A Donautica Hotel modern enteriőrű étterme tökéletes helyszín a romantikus vacsorákhoz, családi, baráti beszélgetésekhez és rendezvényekhez. Az étterem konyhája ötvözi a modern magyar konyha ízvilágát a nemzetközi gasztronómiai specialitásokkal és trendekkel. Minőségi ételekhez kiváló borok dukálnak: kápráztassa el kedvesét a Szekszárdi Borvidék rangos boraival!

Kapcsolódjon ki a wellnessben!

A környék látnivalóinak megtekintése vagy a kiadós túra után pihenje ki a fáradalmakat a Donautica Hotel és Étterem wellnessközpontjában!

A Hotelben, a bungalókban vagy a villában szállást foglalók díjmentesen vehetik igénybe a wellness kültéri szolgáltatásait. Ússzon a kültéri medencében, aminek különlegessége, hogy burkolata éjszaka fluoreszkál. Üljön be a fűtött pezsgőfürdőbe egy hűvös éjszakán vagy regenerálódjon az infra vagy finn szauna segítségével.

Bármelyik lehetőséget is választja, a Donautica Hotel és Étterem szolgáltatásai felejthetetlen élményeket ígérnek!