Esküvői DJ

Miért pont esküvői DJ szolgáltassa a zenét a nagy napon? Nem tudod, hogy válasz DJ-t? Segítünk!

Egy esküvő szervezésekor a zene egy nagyon fontos pont. Ez adja majd a hangulatot vagy pont egy rosszul választott zeneszám tönkretesz egy szép pillanatot. Választhatunk zenekart vagy dj-t is, sőt kombinálhatjuk a kettőt. Kicsit nagyobb költségvetés esetén kérhetjük, hogy éjfélig zenéljen zenekar, éjfél után pedig egy DJ szolgáltassa a talpalávalót.

Azonban több oka van annak, hogy inkább csak egy DJ mellett döntsünk. Az első, hogy egy esküvői DJ minden stílusban otthon van, és ezeket úgy keveri a lagzi alatt, hogy az ne legyen zavaró. Nem ugyanazt szereti hallgatni a hatvanas korosztály és egy tinédzser. Egy jó DJ mindenki zenei ízlését képes kiszolgálni. Ráadásul mivel a dalok eredeti verzióban szólalnak meg, így nem kell attól félnünk, hogy hamisan kell hallgatnunk őket. Bármilyen nemzetiség is képviselteti magát az esküvőn, mindenki számára ismerős dallamok hangzanak fel, így bárki jól érezheti magát.

Amennyiben a DJ mellett döntünk, jelentős segítséget kaphatunk nemcsak a vacsora és a lagzi, de már a szertartás hangosításához is, feltéve, ha egy helyszínen lesz a kettő.

Mielőtt választanánk, nézzünk utána, kik jöhetnek szóba. Érdeklődjünk az ismeretségi körben, kérdezzünk meg nem régen esküdött párokat. Biztosan kapunk ajánlásokat és megtudhatjuk, melyik szolgáltatóval voltak megelégedve. Ha nincsen olyan ismerősünk, aki segíteni tudna, keresgéljünk az interneten.

Egy megbízható, profi DJ-nek mára már biztos van weboldala. Olvassunk fórumokat, keressünk honlapokat. Kérjünk több helyről árajánlatot és hasonlítsuk össze, ki mit kínál egy adott összegért. Ami biztos, hogy sajnos a több év esküvő szakmában eltöltött idő nem garancia a profizmusra, ahogy a magas költségek sem. Ha egy viszonylag kezdőt választunk, akkor is kaphatunk egy ragyogó élményt. 2019-ben egy hivatalos oldal felmérése szerint egy esküvői DJ átlag díja 163 ezer forint volt. Ez az átlag a kezdők 80-90 ezres díjából és legdrágább 300-350 ezres dj díjából jöttek ki. Tehát ez a szórás az árak közt. Mindenki döntsön saját pénztárcája szerint.

Amikor megtaláltuk a AZ esküvői DJ-nket, kössünk vele szerződést, amiben lefektetjük elvárásainkat és Ő is leírja, mit tud biztosítani. A különleges dolgokat is mindenképpen foglaljuk bele, illetve mennyi a díjazás és szükséges-e előleg.

Keresi a legjobb esküvői DJ-t? Ismerje meg szolgáltatásainkat!