Így segít az Aviva módszer a hormonális egészség fenntartásában

Aviva módszer

Nem könnyű nőnek lenni. Nem is feltétlen arra kell ennél a kijelentésnél gondolni, hogy mennyire nehéz manapság egy nőnek egyedül boldogulnia a világban, hiszen sok olyan kellemetlen tünet is sújtani tudja őket, aminek hormonális probléma áll a hátterében. Szerencsére annak ellenére, hogy igen is komolyabb hatással lehetnek a szervezetünkre a hormonok, manapság már viszonylag egyszerűen kezelni lehet ezeket a panaszokat. Egész biztos sok hölgynek ismerős a szabálytalan ciklus okozta probléma, vagy a sikertelen próbálkozások a teherbeesésre. Aki átélte ezeket a panaszokat, az tudja, mennyire megtudják viselni az embert mind testileg, mind lelkileg. Ezek a gondok visszavezethetők a hormonháztartás nem megfelelő működésre is.

Tapasztaltál már te is hasonló tüneteket magadon, és gyanakszol arra, hogy akár hormonális probléma is állhat a dolog háttrében? Amennyiben igen a válasz, akkor az Aviva módszert neked találták ki! Nem hallottál még esetleg róla? Akkor mi most itt jobban bemutatjuk neked ezt a nagyszerű lehetőséget! Az Aviva tornagyakorlatok lényege többek között az, hogy támogassák a tested öngyógyító képességeit (forrás: valtozasmuhely.hu). Ez a torna, amelyet Aviva Gabriella Steiner, magyar származású tornász és fizikoterapeuta talált ki, a külső és belső izmok mozgatásával próbálja megváltoztatni a szervezt hormonális állapotát. Ami pedig a legjobb, hogy nem csak a hölgyeknél érhető el általa pozitív hatás, de a hasi-, a gát-, és a farizmok megtornáztatása a férfiaknál is megoldás lehet számos panaszra.

Milyen tünetek esetében lehet még kimondottan hatásos az Aviva módszer? A nőknél a termékenységi, és a havi ciklushoz tartozó problémák megszüntetésén túl csökkenteni lehet még a vérzés mennyiségét, a miómák és ciszták eltűnhetnek, valamint a szülés után gyakori gondnak tekinthető inkontinenciára is hatásos lehet. A férfiaknál pedig növelni lehet általa a hímivarsejtek számát, meg lehet vele szüntetni az impotenciát, valamint fokozni lehet a potenciált is. Ahogy láthatod, ez egy olyan módszer, amivel számos pozitív hatást érhetünk el szervezetünk esetében.

Szeretnél még többet megtudni az Aviva tornáról, esetleg ki is próbálnád? Akkor mindenképpen keresd fel a fenti linken található oldalt! Nem csak a módszert ismerheted meg még jobban, de az induló tanfolyamokról is többet megtudhatsz majd. Ráadásul most lehetőség van arra is, hogy otthon tudd elsajátítani ezt a különleges tornát, hiszen online tanfolyamra is tudsz majd jelentkezni. A hasznos információk mellett az oldalon véleményeket is tudsz olvasni a módszer pozitív hatásairól, amik talán megadják a kezdő lépést annak irányában, hogy kipróbáld az Aviva tornát a hormonális egészséged fenntartása, esetleg javítása érdekében.