Kenó számok – így lettem a legnagyobb matekes

kenó számok

Soha nem voltam erős a számok világában, ez már gyermekkoromban is megmutatkozott. A szüleimnek nagyon sok türelmébe telt az, hogy legalább annyira megértsem a számtan rejtelmeit, hogy az iskolában ne legyenek emiatt különösebb problémáim. A Kenó számok hozták el később a változást, jó sok évvel azután, hogy befejeztem a tanulmányaimat.
Igazi, komoly, felnőtt világba kerültem, ahol minden nap dolgozni kell a megélhetésért, és kevés idő marad a kikapcsolódásra. A Kenó számok sorával való ismerkedésem ezekben a munkával és törekvéssel teli években történt meg egy olyan barátom ajánlásának révén, aki már rég nagy rajongója volt ennek a játéknak.

Nem hittem különösebben a számmisztikában sem és a szerencsében sem, de egy alkalommal mégis csak beadtam a derekam, és közelebbről is szemügyre vettem a Kenó számok rejtelmeit. Kellemes csalódás volt az élmény számomra, főleg, hogy közös időtöltés volt ez egy igen jó baráttal.


A stratégia felfedezése

A szokás meg is maradt, rendszeresen követtem az éppen aktuális Kenó számok nyertes sorát, és egyre jobban elmélyedtem a témában. Idővel rájöttem, hogy több van ebben, mint a teljes véletlenszerűség és szerencse.

Felfedeztem, hogy sokan úgy rakják össze a Kenó számok sorát maguknak, hogy bizonyos stratégiák alapján gondolkodnak, és számolnak. Utánajártam alaposabban ezeknek a stratégiáknak, és azt csináltam, hogy mindegyiket próbára tettem több alkalommal is. Volt egy, amelyik kifejezetten elnyerte a tetszésem, és valóban hasznomra is vált, így meg is maradtam e mellett.

Persze most nem fogom elárulni, hogy melyik az a stratégia, inkább azt ajánlom neked is, hogy kezdj el kísérletezni, és ismerkedj meg azzal, ami neked a leginkább beválhat.